Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç’lar, bu hafta aşk mı çalışmak mı ikileminde kalıp bütün enerjinizi günlük koşturmanıza, çalışma hayatınıza ve hatta bazı sıkıcı bürokratik işlere ayırabilirsiniz. Ama dikkat!!! Hemen uyarımı yapayım, kuş uçtu uçacak! Hafta sonu aşk için oldukça güzel gelişmelerin, kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir enerjinin içerisinde olacaksınız. Maddi sıkıntılarınızı da arkada bırakabilirsiniz.

Koç Burcu için doğru insan, tutkulu ve sadık olmalı.
14 2

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, aşk enerjiniz oldukça yüksek. Neredeyse bir aşk paratonerine dönebilirsiniz. Fakat bu kadar çok talep sizi seçici olmaya sürükleyebilir. Evet siz harikasınız, ama bunu bu kadar yüksek sesle söylemenize, sürekli kendinizden bahsetmenize ihtiyacınız da olmamalı.

Boğa Burcu için doğru insan, maddi konuda kendine güveni olan ve güçlü biri olmalı.
14 3

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili ikizler, bu aralar çok çekici olduğunuzun farkına varma zamanı geldi. Belki siz bunun farkında olmadan yollarda yürüyor, vapurlara biniyor, yıldızları izliyorsunuz. Kendinize çoook mu çok yazık ediyorsunuz. Adeta afrodizyak kazanına düşmüş gibi ilgi çekici ve seksisiniz. Bunu kullanıp sahnelere atılmak varken, evde kös kös oturmayı tercih ediyorsanız size de yuh!

İkizler Burcu için doğru insan, mizah yeteneği yüksek olmalı.
14 4

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, şu sıralar ilişkiler ya da aşk meşk gibi hassas konulara ayırmak istediğiniz bir enerjiniz yok gibi görünüyor. Siz şu sıralar kendinize, kariyerinize hatta geleceğinize fazlaca odaklanmış görünüyorsunuz. Bu da çevrenizde sizinle ilgilenenleri görmediğiniz, onlara karşı kör olduğunuz anlamına geliyor. Şimdi yapmanız gereken, gözlük camınızı temizleyip etrafınıza bir bakmak! 

Yengeç Burcu için doğru insan, sorumluluk sahibi biri olmalı.
14 5