Baharın en önde gelen makyaj stili, pastel tonlar sizi taze ve dinamik gösterecek renkler. Abartılı makyajlar yerine taze bir yüz ve doğal makyaj tercih etme zamanı simdi.

Ekru tonlar bu sene gözlerde oldukça moda. Gözlerle uyum ve denge oluşturan dudak makyajındaysa bu yıl tercih edilen renkler; kahvemsi turuncular, mantar renkleri, mürdüm ve pembe tonları.

Mat ve pudralanmış bir dudak makyajı bu senenin trendi olduğunu söylüyor Göksu.
7 2

Yanak makyajındaysa ıslak görünümlü allıkları kullanmalı baharda. Belirsiz bir şeftali tonuyla yapılan yanak renklendirmesi bu yılın makyaj modasının tamamlayıcısı.

Mevsimlerle birlikte dış etkenlerin cildimize etkileri de haliyle değişmekte. Bahar aylarında cilt bakımına biraz daha özen göstermeli. Sonrasında gelen sıcak bir yaz ayı cildinizdeki nem oranını kurutacağı için, Göksu şimdiden harekete geçmeyi ve cildi bol nemlendirerek, peeling uygulamasını öneriyor.
7 3

İlkbahar ve yaz mevsiminin cilt makyajı; hemen hemen hiç makyaj yokmuş gibi bir görünüm yaratmayı hedefliyor. Olabildiğince ince dokulu bir fondöten kullanmak, bu stilin en önemli noktası.

Bu doğal görünümlü cilt makyajını tercih ettiğinizde, yanaklarınızı çok hafif pembe veya şeftali tonlarıyla renklendirebilirsiniz. Ancak allık uygulamanızı keskin bir hat olarak değil, yuvarlak vuruşlarla ortaya çıkaracağınız bir sağlıklı gösteren kızarıklık olarak gerçekleştirmeye özen göstermeli. Göksu bu sayede, doğal görünümlü cildinizin dengesini koruyacağınızı söylüyor.
7 4

Bu sezon, dudak makyajında genel olarak her türlü doku kullanılıyor: Parlak glosslar, mat, yarı-mat ve simli rujlar. Ancak genel olarak daha mat görünümlerin yükselişe geçtiğini söylemek mümkün. Mat dokulardaysa, mercan ve somon tonları öne çıkıyor.

Özellikle solgun bir cilt ve hafif rimelli kirpiklerle kullanabileceğiniz mercan rengi ile son derece güncel ve taze bir hava yakalamanız mümkün.

Son olarak sizinde farkettiğiniz gibi bahar aylarında kullanılacak en temel makyaj ürünler yanak makyajı ve dudak makyajı malzemelerinden oluşuyor. Öğrendik ki Göksu'nun da uygulamayı en sevdiği makyaj bahar makyajıymış.
7 5