Kadında ne makbulse, erkekte tam tersi! Erkekler cupcake'i andıran çıkık kalçalara sahip olmaktan çok çekiniyorlar. Hatta bol jean pantolonları tercih etmelerinin en büyük sebebi buymuş.
10 2

Özellikle otobüslerdeki tutacaklar gibi kol kaslarını gösteren durumlarda çok tedirgin oluyorlar. Yanlışlıkla bile kollarına dokunacak olsanız güç gösterisi yapmadan içleri rahat etmiyor. Kaslı omuzlara ve kollara sahip bir erkekse sürekli skinny kollu kıyafetleri tercih ediyor.
10 3

Erkekler onların ellerine baktığımızın farkındalar, fakat tam olarak güzel bir erkek elinde olması gereken özelliklerden emin olamıyorlar. Bazı kadınlar zarif elleri severken, bazıları iri avuçlardan hoşlanıyor. Bu yüzden sürekli bir çekince halindeler.
10 4

Onlar da bu konuda bizden çok farklı değiller. Bu yüzden saçlarına dokunulmasından hiç hoşlanmıyorlar, çünkü emin olun o görünüme kavuşması için 'tüm ince ayarlar dahil' en az yarım saat harcamışlardır. Saçlarıyla hiç ilgilenmeyen bir erkek ya ne yaparsa yapsın yakışmadığını düşündüyor ya da dağınık ve özensiz görüntünün moda olduğunu biliyordur.
10 5