Gerçek anlamda güzellik uykusuna yatmak için saten yastık kılıfı kullanabilirsiniz, bu sayede ciltte kırışık oluşumunu önleyebilirsiniz. Sabahları yüzünüzde şişlik oluyorsa; yüz üstü yatıp yüzünüze baskı uygulamanızdan kaynaklanabilir, sırt üstü uyumayı alışkanlık haline getirin.
7 3


Cilt hücreleri geceleri yenilenir ve kaliteli gece bakım krem kullanarak cildinizi daha sağlıklı ve pürüzsüz olmasını sağlayabilirsiniz. Gece kremleri; cildi yenileniyor, onarıyor ve besliyor… Cildinizde doğal bir renklilik yaratmak istiyorsanız; gece kreminizin içine az miktarda bronzlaştırıcı krem ekleyip kullanabilirsiniz.
7 4


Hem formda kalmak hem de cilt sağlığınızı korumak için akşam yemeğinde düşük yağlı ve kalorili yiyecekler tercih etmelisiniz… Cildin dostu olan somon balığı; akşam yemeği için en sağlıklı seçimlerden biridir… Çilek, böğürtlen, ahududu gibi meyveler de cilt sağlığı için faydalıdır.
7 5


Uyandığınızda, gece boyunca cilt yüzeyinde biriken yağ tabakasını temizlemek ve cildinizin nefes almasını sağlamak için yüzünüzü temizleyin. Dişlerinizi fırçalayın. Kocaman bir bardak su için ve aynaya gülümseyin!
7 6