ATM


Yönetmen: David Brooks (II)
Oyuncular: Alice Eve, Josh Peck, Brian Geraghty

Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışarıdan onları izlediklerini fark ederler. Yüzü görünmeyen adamın görünüşünden tedirgin olan 3 arkadaş dışarı çıkmakta tereddüt ederler ve o dakikadan sonra içinde bulundukları ATM kulübesine kilitli kalarak ardı ardına işlenen cinayetlere tanık olurlar. Kaçma çareleri aradıkça daha çok tuzağa düşeceklerdir; sıra onlara da gelecektir.

ATM'nin fragmanı için tıklayın!

8 2

Cinnet Gecesi


Yönetmen: Alexandre Courtès
Oyuncular: Anna Skellern, Dave Legeno, Rupert Evans

Bir rock grubunda çalan George, Max ve Ricky'nin en büyük hayali ünlü birer müzik yıldızı olmaktır. Fakat yeterince paraları olmadığı için bir akli dengesi yerinde olmayan suçluların tutulduğu bir rehabilitasyon merkezinde aşçı olarak çalışmaya başlarlar. Fakat bir gece büyük bir fırtına kopar ve merkezdeki elektrikler kesilir. Güvenlik sistemi çalışmaz hale gelir ve tımarhanede kalan, suç potansiyeli yüksek hastaların hepsi biranda serbest kalır. Üçlü şimdi hayatta kalma mücadelesi verir.

Cinnet Gecesi'nin fragmanı için tıklayın!

8 3

Olmak İstediğim Yer


Yönetmen: Paolo Sorrentino
Oyuncular: Sean Penn, Frances McDormand, Judd Hirsch

Cheyenne şimdi ellili yaşlarını süren, bezgin, eski bir rock yıldızıdır. Yaşına rağmen eski alışkanlıklarından, giyim tarzından vazgeçmek istemeyen Cheyenne, 30 senedir görüşmediği babasının ölümü üzerine Dublin'den mecburen New York'a gelir ve cenaze sırasında babasının insani bir suça karşın intikam peşinde olduğunu öğrenir.II. Dünya Savaşı sırasında babasına Auschwitz toplama kampında Naziler tarafından işkence edilmiştir ve şimdi bu Nazi subayını bulma görevini Cheyenne üstlenecektir.

Olmak İstediğim Yer'in fragmanı için tıklayın!

8 4

Tımarhane


Yönetmen: Sean Stone
Oyuncular: Oliver Stone, Sean Stone, Alexander Wraith

Oyuncu iki arkadaş olan Alex Wraith ve Sean Stone 2009'da bir akşam yemeğinde terk edilmiş bir tımarhane hakkında sohbet etmeye başlarlar. Alex tımarhanenin ruhlar tarafından işgal altında olduğunu ve içeri girmeye kakışan herkesin delirdiğini iddia eder. İçeride doğaüstü olaylar döndüğüne inanan ikili araştırma yapmak için akıl hastanesine girmeye karar verirler; onlara bu konulara fazlasıyla ilgi duyan kız arkadaşları Antonella da katılır. Terk edilmiş binayı cezbedici yapan bir başka unsur ise Billy Lasher adında zamanında buradan kaçan bir delinin ruhları ele geçirdiği efsanesidir. Üç genç tımarhane koridorlarında gezerken ruhların şehir efsanesinden çok daha öteye gittiğini keşfedeceklerdir.

Tımarhane'nin fragmanı için tıklayın!

8 5