Terzi


İyi bir terzinizin olması özel koleksiyon tasarımlar giymeniz anlamına gelmiyor. Sevdiğiniz bir giyecek bulduğunuz zaman onun vücudunuza en uygun haliyle giyebilmek için güvendiğiniz bir terzinin olması iyi olabilir. Ya da tam vücudunuza uygun -özellikle elbise- bir parça bulduğunuzda, farklı renk ve kumaşlarla o modelden birkaç tane daha diktirebilirsiniz.
8 2

Bel etkisi


Belinizi vurgulamanız vücut şeklinizin öne çıkması açısından çok önemlidir. Kim, Phillip Lim ve Alaia'nın büyük kemerlerini tercih ediyor. Böylece kum saati görünümü için ekstra bir çaba göstermesine gerek kalmıyor.
8 3

Doğru iç çamaşırı


Vücudunuzu sarıp sarmalayan iç giysiler, görünümünüzü de inceltir. Şişkinlikler kaybolur, fit gözükürsünüz. Korse sevmiyorsanız, karnı ve baseni toparlayan külotlardan alabilirsiniz. Elbiselerin altına rahatlıkla giyebileceğiniz bu iç çamaşırlarının elbise tarzında olanları hem yumuşacık, hem de çok rahat!
8 4

Maksilerden kaçının


Bol giysiler çok rahattır ve Nicole Richie kadar zayıfsanız üzerinizde harika da görünebilir. Ama biraz topluysanız, bol giysilerle daha çok hamile gibi görünebilirsiniz! Onun yerine maksi elbiseleri deneyin. Kıvrımlı hatlara sahipseniz ne çok bol, ne de çok sıkı giysileri tercih etmelisiniz.
8 5