Pajama Jeans

Bu marka tayt modasından esinlenerek rahatına düşkün kadınlar için yepyeni ve süper bir alternatif yarattı. Her yerde görmeye başladık: Tayt kotlar! Değişen trend ise bu modellerin artık bacakları sarmıyor olması... Aynı kumaştan yapılsa da bu pantolonlar artık geniş paçalara sahip! Kemer kısmı lastikli ve bazı modellerinde cepler bulunuyor.

Gerçek bir spor salonı şıklığı arayanlara duyurulur!
7 3


Giyilebilir battaniye

Evet, bu bir battaniye ve podyumda bir mankenin üzerinde! bunlardanistiyorum. com gibi alternatif ürün sitelerinde bulabileceğiniz bu battaniyeler kış için eğlenceli bir alternatif! Battaniyeninizi giyin ve soğuğu unutun!

Pek çok renk alternatifine de sahip olan bu sıcacık polar battaniyeler farklı hediyelerle sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için güzel bir seçenek.
7 4


Tozluklar

Retro akımın değişmeyen aksesuarı tozluklar yine ayaklarımızın 'baş tacı' oldu. Artık kendinden tozluklu kürk botları da her markada görüyoruz. Neden sizde de bir tane olmasın?

Spor ayakkabılarla da harikalar yaratan tozluklar artık pazarlarda bile satılıyor. Kış stilinize servet harcamadan ne kadar şık olabileceğinizi Hollywood'a göstermeye ne dersiniz?
7 5


Deri eldivenler

İşte ELMAELMA'nın stil önerisi! Retro akımla 2011-2012 trendlerine sürüklenenlerden biri de deri eldivenler oldu. Neon renkli ve kesik modelleri alternatif tarz için harika bir seçim olacaktır.

Taşlı, düğmeli ve zımbalı eldivenler 80'lerin gençlik filmlerini özleyenler için!
7 6