Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa’lar, aşk hayatınızda gelişmeler kapıya dayandı dayanacak. Aslında arkadaşım dediğiniz kişiye karşı duygularınızı kendinize bile itiraf etmekte güçlük çekiyor olabilirsiniz. Belirsiz davranışlardan uzak durmaya çalışın. Eğer duygularınızdan emin değilseniz bile karşınızdaki insanı tanımaktan kaçmanız anlamsız. Unutmayın siz tanıdıkça duygularınız netleşir. Karşınızdaki insana bulanık bir suya bakıyor hissini vermekten kaçınmalısınız.
14 3

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, aşık olmak için mükemmel zamanlama geldi çattı. Tüm koşullar sağlam, siz isteklisiniz, bahar da kapıda. Peki sizi durduran şey nedir? Sizi durduran şey yine sizsiniz. Mücadele etmekten kaçtığınızı kabul etmelisiniz, halbuki ilişkiler mücadele ister. Aşk kapınızın eşiğinde dikildi sizi bekliyor, ama sizden istediği birkaç şey var... Öncelikle eski defterleri kapatmanız gerekiyor.
14 4

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, bir yanınız ilişki ister, diğer yarınız hovardalık etmek ister. Öncelikle durup biraz düşünün, siz hangi yanınıza kulak vereceksiniz. Ona göre arayışınıza devam edin. Ama şu sıralar Yengeçler için geçmiş ilişkilerin “pişt pişt” yapacağı bir dönem olabilir. Kafanız karışmaya müsait, bunun için içinize ve kendinize dönmeniz gerekecektir!
14 5

Aslan ve Yükselen Aslan

Bahar geldi, güneş tüm yurdu aydınlattı, fakat siz mağrur Aslanların kalbine bir türlü sızmayı başaramadı. Onun kaşı çirkin, diğerinin elleri büyük, bir diğeri az kazanır, diğeri sizden fazla kazanıyor olmaz... Aşk böyle gelmez, pat diye karşınıza dikilir, eli, gözü, işi umurunuzda olmaz. Bu hafta kendinize bir iyilik yapın ve karşınıza çıkan insanlara bir şans verin!
14 6