Tahıllar hormonlara yardımcı olur. Yiyeceklere serpiştirilen tahıllar ve tam tahıllı ekmekler tüketmek hormon üretimine yardımcı oluyor.

Tahılların içerdiği b-complex vitaminleri sayesinde vücuttaki tüm sistemler rahatlıyor, libidonuz ve hem kadınlar hem de erkekler için önemli olan hormonların üretimi artıyor.
10 2

Avokado, ıspanak ve enginar gibi sebzeleri tüketmek seks sırasındaki duyarlılığınızı arttırıyor.

Bu sebzelerin içerdikleri niyasin adlı madde aynı zamanda B3 olarak da biliniyor.

Kan dolaşımını arttırarak tüm organlara ve salgı bezi sistemlerine kan ulaşmasını sağlayarak hücresel harekerleri arttırarak seks sırasında daha duyarlı olmamızı sağlar.
10 3

Seks vitamini olarak da bilinen E Vitamini ahududu, havuç, fındık ve tatlı patateste bol miktarda bulunuyor.

Besin maddeleri arasında E Vitamininin seksle bağdaştırılmasının nedeni ise hem kadınlar hem de erkeklerde libidoyu, cinsel isteği, duyu hassasiyetini arttırması ve ömrü uzatması.

Bu yiyeceklerin etkili olabilmesi için cinsel ilişkiden 2 ya da 3 saat önce tüketilmeli.
10 4

Cinsel hazzı yaşamak için muhteşem bir salata hazırlayabilirsiniz!

Filizlenmiş fındık, tahıllar, tohumlar ve fasülyeler cinsellikten aldığınız hazza katkıda bulunabilirler. Bu yiyecekler cinsel istek ve zevki hissetmek için gerekli olan temel yağ asitlerine sahip.

Ortalama bir insanın beslenme biçiminde bu yağ asitleri %20'den az bir oranda bulunurken Clement çiftinin özel tarifi olan bu salatayla faydalı yağ asitlerini beslenmenize ekleyebilirsiniz.

Salata tarifi:
Muhteşem yeşillerin bir karışımı: ıspanak, karalahana, hardal yaprakları ve bezelye
Serpiştirmeler: doğranmış yeşil soğan, kuru kayısı, avokado, kabak, doğranmış brokoli, ceviz, chia tohumu, kabak çekirdeği
Salata sosu: 4 yemek kaşığı limon suyu ve 1 diş sarımsak
10 5