100 kadın üzerinde araştırma yapan bilimadamları depresif insanların tercih ettiği giysinin denim pantolonlar ve bol giysiler olduğunu açıklıyor.

Eğer kendinizi kötü hissettiğinizi belli etmek istemiyorsanız bir daha ki sefer süslenmeyi unutmayın!
9 2
Göz renginiz güvenilir bir insan olup olmadığınızı ortaya koyuyor!

Eğer renkli gözlere sahipseniz insanlar sizi güvenilmez buluyor. Çek Cumhuriyetinde yapılan bir araştırmaya göre, katılımcılar 80 kişinin fotoğrafına baktıktan sonra kahverengi ve koyu renkli kişileri daha güvenilir bulduklarını belitti.

Ama bebek yüzlü güzel ve yakışıklılardan biriyseniz , insanlar sizi koyu renk gözlü insanlarla eşit oranda güvenilir buluyor.
9 3

Yürüyüşünüzün seks hayatınızı ele verdiğini biliyor musunuz?

Belçikalı araştırmacılar yürürken hafifçe hoplayan kadınların düzenli olarak orgazm olduğunu açıkladı.

Cinsel Tıp Dergisinin yayınladığı bir araştırmaya göre yürüken enerjik ve seri adımlar atan kandınlar seks hayatlarından memnun.
9 4
Kişilik Araştırmaları Dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre insanlar yalnızca ayakkabınızın topuklarına bakarak nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu %90 söyleyebiliyor.

Araştırmaya katılan 63 yorumcu tam 200 kişinin cinsiyetini, yaşını, sosyal statusunu ve kişilik özelliklerini ayakkabılarının topuklarına bakarak tahmin edebildi.

Araştırmadan çıkan ilginç sonuçlarsa şöyle; pratik ayakkabılar ılımlı insanlara ait olurken, bilekte biten kısa botlar daha çok agresif kişiler tarafından tercih ediliyor. Rahatsız görünen ayakkabıları ise sakin karaktere sahip kişiler giyiyor.
9 5