Eğer yatak odanızın çok ince duvarları varsa ve komşularınızın konuşmalarını bile rahatlıkla duyabiliyorsanız bu hem sizin hem de partnerinizin dikkatini dağıtan bir unsur olabilir.

Partneriniz sekse yeterince konsantre olamadığı için ereksiyon problemi yaşıyor olabilir.

Journal of Sex Medicine dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre yatak odanızın ya da partnerinizle seks yaptığınız alanda mahremiyet sorunu varsa bu durum erkeklerin ereksiyon problemini tetikleyebilir.

Başkalarının sizi yanlışlıkla da olsa duyabileceği ya da görebileceği alanlarda seks yapmaktan hoşlanmayan partnerinizi zorlamak yerine onun hoşuna gitmeyen koşulları değiştirmeye çalışın.
9 2

Erkeklerin prezervatif kullanmaktan kaçınmakta pek de haksız sayılmaz! Prezervatiflerin erkekleri psikolojik olarak kötü etkilediği bir gerçek.

Bilim adamları prezervatifin erkekleri sekste kötü etkilediğini kanıtladı. Eğer hamilelik ve cinsel hastalıklar konusunda hassas davranıyorsanız, prezervatif kullanmak partnerinizle uzlaşmaya gideceğiniz bir konu olmaktan çıkar.

Bu sorunu yaşayan erkekler prezervatif kullandıklarında normalden daha fazla uyarılmaya ihtiyaç duyar. Partnerinizin bu sorununu önlemek için prezervatif kullandığınız sırada ona daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.
9 3

Mayo Kliniği her 3 erkekten 1'inin erken boşalma problemi yaşadığını belirtti.

Eğer başka bir hastalığın ya da kullandığınız bir ilacın yan etkisi olarak erken boşalma sorunu yaşamıyorsanız bu probleminizi geciktirici kremler ve geciktirici etkili prezervatifler kullanarak önleyebilirsiniz.
9 4

Journal of Sexual Medicine dergisi, sigara içmenin ereksiyon problemi yarattığını açıkladı.

Erkekler kendileri sigara içmeseler bile pasif içicilik, kötü beslenme ve harekletsizlik nedeniyle ereksiyon problemi yaşayabilirler.

Daha sağlıklı bir hayat tarzı benimsediğinizde seks hayatınızın nasıl değiştiğini ve ereksiyon sürenizin uzadığını görebilirsiniz.
9 5