1. Saçlarınızın nefis bukleleri!


Erkekler bir kadının ilk yüzüne bakar. Bu ilk bakış ya siz arkanız dönükken gerçekleştiyse? İşte o zaman sizin saçlarınızla etkilemeniz gerekiyor. Erkekler saçınızdan güzel olup olmadığınızı anladığını söylüyor. Saçınızın parlak ve canlı olduğundan emin olun. Temiz ve harika kokmasına özen gösterin.
11 2

2. Harika duruş


Kafanız dik olduğunda bir erkeğe gönderdiğiniz mesaj inanın onu ondan alacak! Düşük omuzlu ve kambur durduğunuzda siz kendinizi beğeniyor musunuz?
11 3

3. Arkadaş çevreniz


Arkadaşlarınız erkeğin ilk izleniminde büyük role sahip. Sizin yanınızda saçma hareketler yapıp, patavatsızca konuşan bir arkadaşınız inanın öyle olmasanız bile sizi itici kılacaktır ona karşı. Ancak samimi bir grubunuz varsa ve harika vakit geçirdiğiniz sinyalini alırsa o zaman sizin şefkatli ve samimi biri olduğunuzu düşünecektir. Bu durum erkeklerin hemen fark edip ve sevdiği şeylerden.
11 4

5. Harika dans figürleri


Dans edebiliyosanız onun için, cildine güveniyor, iyi vakit geçirmeyi biliyor ve birkaç çıkgın hareket yapmaktan korkmuyorsunuz demektir. Yani eğlence pistinde havalı ve sahte olmayın. Eğlenceli ve harika olun. Unutmayın eğlenceli ve cesur kadınları erkekler kesinlikle fark eder.

11 5