Birine gerçekten değer verdiğinizde onu sadece birkaç saat görmeseniz bile özleyebilirsiniz. Hatta bazen yaninizdan ayrıldıkları anda özlemeye başlarsınız.

Kadınların erkeklerden en çok duymak istediği şeylerden biri , sevgililerinin birlikte vakit geçirmeyi ne kadar özlediğini söylemesi. Her an sevgilinizin aklında olduğunuzu bilmek mükemmel bir duygu.

Sevgilinizin sizi özlediğini söylemesi, her dakikasi düşündüğünün bir kanıtı.
8 2

Erkekler genellikle kontrolü ellerinde tutmaya bayılır. Fakat bazen tercihi size bırakırlar.

Vereceğiniz karar akşam yemeğine gideceğiniz restorant, sevgilinizin alacağı bir parfüm ya da herhangi bir şey olabilir.

Önemli olan sevgilinizin sizin istediklerinize değer vermesi ve onun da hoşlanacağı bir karar vereceğinizi bilmesi.
8 3

İşte mükemmel erkek! Yorgun argın işten eve geldiğinizde bazen ev işleri gözünüzde büyür. Böyle bir durumda sevgilinizin size söyleyeceği en güzel şey 'Yemeği ben yaparım hayatım." "Çamaşırları ben asarım." olabilir.

Ev işlerinde beceriksiz olması size yardım etmesine engel degil! Size yardım etmeye gönüllü olması size ne kadar değer verdiğini gösteren küçük bir ayrıntı.
8 4

Sevgilinizin size söyleyeceği en güzel sözlerden biri etrafındaki küçük şeylerin ona sizi hatırlatmasıdır belkide..

Markette sizin sevdigiginiz cipsleri görüp sizi arıyorsa bilin ki hep aklindasınız. Büyük jestler yerine küçük ama sevgiyle yapilan sürprizler, bize gerçekten önemsendiğimizi hissettiriyor. Bundan daha iyi bir iltifat olabilir mi?
8 5