Listemizin en üst sırasındaki “Şişman mıyım?” sorusu hiçbirinizi şaşırtmamıştır. “Bu elbise beni şişman gösteriyor mu?” sorusu erkeklerin tüylerini diken diken ediyor.

Erkekler birlikte oldukları kadınların özgüven sahibi olmasından çok etkilenir. Elbise sizi azıcık şişman gösterse bile üzerinizde çok güzel durduğundan emin olmalısınız.
9 2

Siz sevgilinizin eski birlikteliklerini duymaktan hoşlanıyor musunuz? Tabii ki hayır!

Öyleyse erkek arkadaşınızın da sizin eski sevgiliniz hakkında hiçbir şey duymak istemediğine emin olabilirsiniz.

“Eski sevgilim şöyle yapardı” ya da “Bu yaptığın beni sinir ediyor, eski sevgilim de böyle yapardı..” gibi sözler erkek arkadaşınızın kendine olan güvenini sarsar.

Eski ilişkilerinizle sevgilinizi kıyaslamayın, daha önce yaşadıklarınızdan bahsetmeyin ve hatta eski sevgililerinizin isimlerini bile söylemeyin!
9 3

Bu başlık kilo sorularıyla başa baş gidiyor. Erkekler sizin sızlanmalarınızdan hiç hoşlanmıyor! Kendinizle ilgili şüpheleriniz onlara biraz itici gelebilir.

“Hiçbir şeyi doğru yapamıyorum” ya da “Hayatta hiçbir yere gelemeyeceğim” tarzında kendiniz ve hayatınızla ilgili sızlanmalarınızı sevgilinizle paylaşmanızın başka yolları da var.

Eğer bir takım sorunlar yaşıyorsanız ondan size yardım etmesini isteyebilirsiniz.
9 4

Kendinizi kıyaslamayın! Başkalarıyla kendiniz arasında yaptığınız kıyaslamalar sevgilinizi şaşırtıyor.

“O kız mı güzel yoksa ben mi?” şeklindeki sorularınızla şaşkınlığa uğrattığınız sevgiliniz size cevap vermekte zorlanıyor.

Çünkü erkekler yaptığınız kıyaslamanın şaşkınlığıyla gevelemeye başlıyor ve siz de onun yalan söylediğini düşünüyorsunuz.

Kim başka kadınların nasıl göründüğünü ve onlar hakkında ne düşündüğünü umursar ki?
9 5