Sağlıklı ve fiziksel olarak fit görünün. Bir model gibi güzel ve yakışıklı olmanıza gerek yok.

Yalnızca sağlıklı bir kiloya, sağlıklı saçlara ve sağlıklı bir cilde sahip olun. Dış görünüşü sağlıklı olan kişilerin alışkanlıklarınında sağlıklı olacağını düşünülir.

Çekici bulunan şey, bilinç altımızda yatan doğurganlık dürtüleridir. Formda bir vücuda sahip kişilerin seksi gelmesinin nedeni ilkel benlikte onların üremek için kusursuz olduklarını düşünmekte gizli...
8 2

Eşsiz yönlerinizi ortaya çıkarın. Diğerlerinden farklı olan kişiler dış görünüşleriyle, yetenekleriyle giyim tarzı ve kültürüyle kendini belli ederek kalabalıklardan sıyrılır ve dikkat çeker.

Tek olan, nadir bulunan şeyler daima daha değerli ve ilgi çekicidir. Siz de ne kadar değerli olduğunuzu bilin ve bunu dışarı yansıtın.

Ne kadar değerli olduğunuzu yatak odasının dışında göstermelisiniz.
8 3

Dikkatli davranmaya özen gösterin ve başkalarının davranışlarına da dikkat edin. İnsanların hareketlerini izleyerek hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyleri tespit edin ve buna göre davranın.

Örneğin bir yemek sipariş ediyorsanız ve karşınızdaki kişi daha önce yemeğin içinde bir malzeme bulunmamasını istediyse bunu ondan önce siz söyleyin.

Karşınızdaki kişiler ne kadar düşünceli, dikkatli ve nazik olduğunuza hayret edecek ve bu özelliğinizden çok etkilenecekler.

Dikkatli hareketlerinizin başkalarını etkilemesinin bir diğer nedeni de, onlara karşı sergilediğiniz bu düşünceli tavırların kendilerini özel hissettirmesi.
8 4

Karşı cinsinizi sevin. Karşı cinse karşı içten bir sevgi besleyen insanlar doğal olarak daha flörtöz oluyor ve seksten daha fazla zevk alıyor.

Onlarla geçirdiğiniz vakitten zevk almanız ve rahat tavırlar segileyin. Yalnızca sevgili olma potansiyeli gördüğünüz kişilere değil gerçekten yakın arkadaş olabileceğiniz kişilerle de samimiyet kurun ve arkadaşlığınızı geliştirin.

Bu şekilde karşı cinsle geçirdiğiniz vakitten daha fazla zevk aldığınızı fark edeceksiniz.
8 5