Taytların jeanlarden daha rahat olduğunun hepimiz farkındayız. Doğru materyalde bir tayt seçerseniz kışın üşümenize de engel olabilirsiniz. Deri taytlar uzun kazaklarla mükemmel görünüyor.
9 2


Kemer

Kazak elbiseleri zarif bir kemerle çok daha iyi göstermeniz mümkün. Bu tercih belinizin inceliğini de ortaya çıkararak kendinizidaha iyi hissetmenizi sağlar.

Kazak elbiselerde kemer seçimi önemlidir. Özellikle kemerinizi tam belinizin üstünden bağladığınıza emin olun. Aksi takdirde vücut hatlarınız düzgün görünmez.
9 3


Renk

Alışmış olsak da kışın sürekli siyah ve gri renk tonlarını kullanmamız gerekmiyor. Canlı renklerde olan bir kazak elbise satın alıp cazibenizi konuşturabilirsiniz.

Kırmızı veya yeşil bir elbise giyerek sezonun öne çıkan renklerini üstünüzde taşıyabilir ve tek düzelikten sıyrılabilirsiniz.
9 4


Şal

Seni sımsıcacık tutan bir atkı veya şalın olmadan evden çıkma…

Şal seçimi oldukça önemlidir, her eline gelen şalı kıyafetine uygun olsun olmasın kullanmak yanlıştır. Giydiğiniz kıyafetlerle şalınızın uygun olmasına özen gösterin. Şal kullanmanın şıklığını ve sıcaklığını hissettiğinizde kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz…
9 5