Camel rengi bir blazer


Bu şıklığı uzun uzun tarif etmeye gerek var mı? Her saç rengine çok yakışan camel, asil ve zarif duruşuyla kolaylıkla tercih edebileceğiniz bir renk... İster bir jean pantolonla, ister taytla, ister etekle deneyin. Her birinde bambaşka bir kadın olduğunuzu hissedeceksiniz.
7 2

Sade kırmızı elbise


Dekolte modası rafa alınmışken bu elbiselerin tadını çıkaralım! Kemerle, aksesuar yakalarla, bolerolarla da süsleyebileceğiniz kırmızı eteklerin nerede, nasıl giyeceğinizi belirleyen tek fark bir çift topuklu ayakkabıdır. Geceye de hazırlanabilirsiniz, ofise de!
7 3

Klasik kumaş etek


Vücut tipinize uygun bir kesimde mutlaka kumaş eteğiniz olsun. Renk konusunda bu sene sınır yok, fakat daha geniş kullanım alanı için Alexa Chung ve mila Kunis gibi klasik renkleri tercih edebilirsiniz. Sezon trendlerinden bol desenli bluzlarınızı bu sade etekle anında mükemmelleştirebilirsiniz.
7 4

Dökümlü beyaz gömlek


Beyaz gömleksiz asla olmaz!

Zarafete giden daha kestirme bir yol tanımıyoruz. Etek, pantolon, tayt ya da şort... Hepsi beyaz gömleğin şıklığını tamamlamak için var. Bu sezon metalik renkli parçalarla kombinasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Retro akımı takip ediyorsanız yaka kurdelelerini deneyin.
7 5