Demi Moore’ın saçlarını nazikçe omuzlarının üstüne bırakan bu tarzı, belli bir stili seven kadınların tercihi. 48 yaşındaki Amerikalı sinema oyuncusuna imzası gibi bütünleşen siyah saçları doğallık verirken, gür ve parlak durmasını sağlıyor.

Evoria.com Demi Moore gibi parlak ve gür saçlar için John Frieda Frizz-Ease %100 Parlaklık serisi ve John Frieda Luxurious Volume Saç Köklerine Hacim Kazandıran Sprey Losyon serilerini sunuyor.
10 3

Saçın kesimi ve katmanları oldukça güçlü ve lider bir kadın havası ile kusursuz görüntüyü yakalayan Altın Küre En İyi Kadın Oyuncu Ödüllü Viola Davis 46 yaşında. Görenlere inandırıcı gelmeyen görüntüsünde de gözlerin üstüne kadar gelen kaküller, gözleri vurgulayarak, yüzün önemli noktası olarak dikkat çekmeyi sağlıyor.

Kaküllü saçta elektriklenmeme en önemli unsur. Bunun için Evoria.com size John Frieda Frizz-Ease Isıya Karşı Koruyucu Formüllü Elektriklenmeye Karşı Pürüzsüzleştirici Bakım Serumu’nu öneriyor.
10 4

Hala bir genç kızın duru görüntüsüne hakim olan Criminal Minds’ın güzel aktrisi Ali Landry, 38 yaşında. Saçları arkada gevşek toplayarak, yüzün çevresine düşen birkaç tel saçla, gençlik imajını koruyor.

Evoria.com’da indirimle satışa sunulan John Frieda Özel Nemlendirici Şampuanları saçı nemlendirerek genç görünüme katkı sağlıyor. Landry, yumuşak ve feminen bir hava yaratarak, gençliğin o taze havasını yüzüne de yansıtmayı başarıyor.
10 5

Married with Children'ın Kelly Bundy'si Christina Applegate, merkezden uzak bir topuz, modern bir bükümle, genç ve zinde gösteren bir enerjiye kavuşuyor.

39 yaşındaki yıldız için bu yüz hatlarıyla sert ve kabarık saçları kullanmak hata olacağından, dikkati tek bir yöne çeken topuz, ideal duruşu sağlıyor. Zengin saç bakım ürün seçenekleri Evoria.com’da satışa sunuluyor.
10 6