Çok renkli farlar, çok işlevli makyaj malzemeleri listemizin başında geliyor. Göz makyajınızda beş farklı renkte far kullanacağınıza çok renkli farları kullanmayı deneyin. Bu üründeki farklı renkli farlar doğal bir şekilide karıştığından göz kapağınıza uyguladığınızda aynı katmanlı görüntüyü elde edeceksiniz.
9 2

Kuru dudaklara ruj sürmek zahmetlidir. Öncelikle bir dudak kremiyle dudaklarınızı nemlendirmeniz gerekir. SPF içeren dudak parlatıcılarını kullanırsanız tek hamlede hem dudaklarınızı nemlendirmiş hem de rujunuzu sürmüş olursunuz.
9 3

BB kremler zaten yaz aylarının kurtarıcısıydı... Nemlendirici, fondöten, koruyucu ve pudranın yarattığı etkiyi tek başına yaratıyor. Üstelik ciltte fondötenin oluşturduğu ağır etkiyi yaratmadan. Eğer problemli bir cildiniz yoksa kendi ten renginize uygun olan BB kremlerden bir tane edinmenizi öneririz.
9 4

Bu allıklar hayatınızı kurtaracak! İki fırça darbesiyle ifadenizde yarattığı o muhteşem etkiyi görmelisiniz. Bu allıklarla son derece doğal ve canlı bir cilt parlaklığına kavuşacaksınız. İsterseniz çok hafif miktarda tüm yüzünüze isterseniz de sadece elmacık kemiklerinize uygulayın. Sonuç muhteşem.
9 5