Normalde biriyle sohbet ederken birden derin sessizliğe bürünmek panik olmanıza neden olabilir. O sırada karşımızdaki kişinin bizden sıkıldığını ya da o anda başka bir yerde olmak istediğini düşünürüz.

Biriyle birlikte huzurlu bir sessizliği paylaşmak ise oldukça önemlidir. Eğer onunla birlikte sessiz kaldığınız o huzurlu dakikaların tadını çıkarabiliyorsanız bu aranızda kimya olduğunun bir işaretidir.
8 2

Sevgilinizin gözlerinin içine baktığınızda, hissettiklerinizi onun da hissettiğini söyleyebilir misiniz?

Aranızda gerçek bir çekim varsa, uzun uzun bakışmak hiç de garip değil. Böyle dakikalarda aranızdaki iletişim o kadar kuvvetlidir ki sesli bir şekilde iletişim kurmanıza gerek kalmaz.
8 3

Arada bir insanların kolay anlayamayacağı şeyler söylediğinizde sizi hiçbir açıklama yapmanıza gerek kalmadan anlayan kişiyle aranızda kimyasal bir uyum olduğundan emin olabilirsiniz.

Ne düşündüğünüzü ve nasıl düşündüğünüzü herkesten daha iyi bilen sevgiliniz sizi fikirlerinizden ötürü asla yargılamayacak.
8 4

Biri size dokunduğunda vücudunuzdaki bu yabancı teması hemen fark eder ve irkilirsiniz.

Oysa sevgilinizin dokunuşları saatler sürse bile sizi bu şekilde rahatsız etmez.

Sevgilinizin saçınızı okşaması ya da otururken dizlerinizin birine değmesi sizi rahatsız etmiyorsa aranızdaki kimyasal uyumu küçümsemeyin.
8 5