Bir kadının parlak ve canlı bir cilde sahip olmamasının ilk nedeni budur. Kadınlar çoğu zaman makyaj fırçalarını temizlemez. Daha doğrusu kadınların %72'si fırçalarını veya makyaj süngerlerini daha önce yıkamamıştır bile.

Uzmanlar iki-üç haftada bir allık ve pudra fırçanızı, haftada bir de fondöten fırçanızı yıkamanız gerektiğini söylüyor. Yüz temizleyiciniz veya şampuanınızla fırçalarınızı temizleyebilirsiniz.
9 2

Bu kez ışıldamak için atıştırın.... Ay çekirdeği ve fındık bol miktarda selenyum içerir. Bu da cildin elastikiyetini artırır ve cilt kanseri riskini azaltır. Anlayacağınız ceviz ağaçları cildiniz için bir diğer iyi seçimdir.

Lekelerin ve izlerin geçmesi için gerekli olan şey Macadamia ağacı meyveleri ceviz ve fındıkta mevcuttur.
9 3

Akıllı telefonlara siz de bağımlı mısınız? Biz de öyleyiz. Stanford Universitesi'nin araştırmalarına göre, düzenli kullanılan İphone'lar tuvaletten bile daha pis olabilir. Cam ekranıysa hapşurma gibi durumlarda hemen hemen tüm mikrobu üzerinde toplar.

Bu kadar mikrobik bir aleti her cildinize değdirdiğinizdeyse oluşan sivilcelenmelerden canınız sıkılabilir. Her gün telefonunuzu ve kılıfını temizlemeyi unutmayın.
9 4

Dermatologlar serumları her zaman öneriyor. Bir kere kullanmaya başlayınca bunun nedenini anlayacaksınız. Serumlar, krem ve losyonların daha konsantre edilmiş halidir.

Daha az miktar kullanıp daha iyi sonuçlar ortaya çıktığını göreceksiniz. Serum alırken antioksidan ve pentapeptit içeren ürünler alın. Onlar sizin için en iyileri üstelik pahalı da değil.

Olay Regenerist Micro-Sculpting Serum ihtiyacınız olan herşeyi içerir. Yeni yıkadığınız cildinize uygulayın daha sonra nemlendiricinizi veya güneş koruyucu kreminizi sürmeyi ihmal etmeyin.
9 5