Uzun ve kabarık saçlar, zarif ve seksi bir hava yaratır. Baştan çıkarısı bu stil birçok kadının tercihi. Saçların daha kolay şekillenmesi ve belirgin bir form oluşturması için genellikle dalgalı bırakılır.

Yuvarlak saç fırçaları ve saça doku kazandıran saç şekillendirici malzemelerle kolayca kabarık saçların seksapeline siz de sahip olabilirsiniz!

Kabarık saçlarınıza bu sezonun trendlerinden olan saç aksesuarları takarak farklı bir stil yaratabilirsiniz.
11 2

Kabarık ortaboy saçlar her zaman şık ve çarpıcı bir görünüm yaratır. Sizi sıradanlığın dışına çeken kabarık saç modelleri özellikle orta uzunluktaki saçlar için ideal.

Kadınlar arasında oldukça popüler orta boy saçlar, sergilediği güçlü kadın imajıyla sizi bambaşka biri haline dönüştürür.

İddialı ve çarpıcı modellere ilgi duyuyor ve saçlarınızla fark yaratmak istiyorsanız mutlaka kabarık saç modellerini denemelisiniz.
11 3

Kabarık ve kısa saçlar, stil sahibi ve sofistike kadınların bir numaralı tercihi! Çekici görünümü kabarık saçları herkes için vazgeçilmez kılıyor!

Kısa saçlar kabartılarak şekillendirildiğinde daha dolgun ve sağlıklı görünüyor. Kısa saçlarınıza kabarık bir görünüm vermek için mutlaka saç şekillendirici ürünler kullanmalısınız.

Saçlarınız kısa da olsa, şekil alması için birazcık uzamış olmasına ihtiyacınız var. Eğer saçlarınız saç derinize çok yakınsa, saçlarınıza kabarıklık verici saç ürünleri uygulayın ve istediğiniz şekilde tarayarak kurutun.
11 4

Krepe yaparken başınızın üst kısmındaki saçlarınızı tutamlar halinde ayırın. Ön kısımdaki saç tutamını yukarı doğru tutarken elinizdeki ince saç fırçasını yukarıdan aşağıya doğru hareket ettirerek saçınızı ters yönde tarayın.

Karışık bir görünüme bürünen saç tuttamlarınıza bol miktarda sprey uygulayın. Şimdi saçlarınızı geriye doğru atın ve saçlarınızın görünümünü düzeltmek için saç fırçasıyla hafifçe geriye doğru tarayın ve spreyleyin. İşte bu kadra basit!

Kabarttığınız saçlarınızın her zaman simetrik olmasına dikkat edin. Eğer yalnızca bir bölgeyi kabartıp diğer tarafları kabartmazsanız komik görünebilirsiniz.


11 5