Koleksiyonun ana tasarım kategorileri, Kate’in Balear Adalarına duyduğu sevginin bir yansıması olan Balearic Dressing temasıyla başlıyor; özenle işlenmiş bluzlar, ipekliler ve Kate’in her yaz giydiği bir vintage kıyafetten esinlenilen beyaz kaftan temada dikkat çekiyor.
11 2

Aztek elbiseleri elde dikilmiş hissi verirken yoğun işlemeli tığ örgü dantel elbiseler diz üstü veya bilek boyunda, krem rengi ve siyah seçeneklerle sunuluyor.
11 3

Pijama dressing teması Kate Moss TOPSHOP koleksiyonuna yepyeni bir boyut ekliyor.Londra’da Soho’dan tedarik edilen ipek satenlerde pastel tonlarda deforme edilmiş çiçekli ve Doğu’dan ilham alan canlı renklerde çiçekli olmak üzere iki farklı desen grubu görülüyor. Her iki desen de yüksek belli pantolonlarda, bluzlarda ve pijama tarzı bir cekette kullanılmış.
11 4

Cocktail Hour grubu, diz üstü veya yere uzanan etek boylarıyla flörtöz ve seksi. Özellikle uygulanan vintage etkileri, lüks ve zengin biyeler, örümcek ağı şeklindeki boncuk işlemeleri, payetli püsküller, krep saten uzantılar gibi detaylar tasarımlara narin ve lüks bir unsur katıyor.
11 5