Bu karşılaşmadan sonra Kate Moss ve Naomi Campbell'ın yanında kendisini çok kısa boylu ve şişman hissettiğini söyleyen Kim Kardashian, karbonhidrat içermeyen ve yalnızca sıvı tüketilen bir şok diyet uygulamaya başlamış.
7 2

Victoria Beckham ve Jessica Alba gibi ünlü isimlerin gittiği bir spor salonu olan Barry's Bootcamp'e üye olan Kardashian'ın antrenörü Joey Gonzalez, televizyon yıldızının bu karşılaşmadan sonra spor salonunu daha sık ziyaret etmeye başladığını söylüyor.
7 3

13 Haziran 2013'te bebeğini dünyaya getiren Kim Kardashian, doğumdan bu yana yalnızca 5 kilo verebildi.

Keeping Up With The Kardashians şovunun geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanan bir bölümünde 56 kilo olduğunu söyleyen Kardashian'a hayranları Twitter üzerinden tepki yağdırmış ve artık karbonhidrat yememesi gerektiğini söylemişlerdi.
7 4

Kilo vermek isteğini hiçbir zaman saklamayan Kardashian birçok kez zayıflama girişimlerinde bulunmuş olsa da başarılı olamamıştı.

Ünlü reality şov yıldızı twitter hesabından bebek sahibi olduktan sonra kilo vermenin kadınlar için ne kadar zor olduğunu anlatan iletiler paylaşmış ve daha sonra "Sızlanmayı bırakıp spor salonuna gidiyorum!" yazmıştı.
7 5