2011'de yaptığı evlilikle kraliyet ailesine dahil olan Cambridge Düşesi, Lady Diana'nın yükselttiği moda anlayışını koruyacağını kanıtladı.

Televizyonun icadından beri en çok izlenen olaylardan biri Kate Middleton ve Prens William'ın düğünleri oldu. Giydiği zarif gelinlik o kadar kusursuzdu ki, kimse "ben beğenmedim" bile diyemedi.

İngiliz tasarımcıların büyük bir destekçisi olan Düşes, Büyük Britanya'nın en büyük moda öncülerinden.
8 2

Avustralya doğumlu Mary Elizabeth Donaldson, Danimarka tahtının varisiyle evli. İleride Kraliçe olacak olan Prenses Donaldson, katıldığı davetlerde şıklığıyla göz kamaştırıyor.

Herzaman cesura renkler ve farklı aksesuarları tercih eden Prenses Donaldson, günlük stilinde de kusursuz bir görünüme imza atıyor.
8 3

Avrupa'da eğitim alan Prenses Elisabeth von Thurn und Taxis, "The Princess Diaries" blogunun yazarı ve Vogue dergisinin stil editörlerinden biri.

Proenza Schouler, gibi cesur tasarımlara imza atan markaların defilelerinde görmeye alışık olduğumuz Almanya Prensesi, Avrupa'da olduğu kadar New York'ta da büyük bir etki yaratıyor.
8 4

Prenses Letzia, İspanya'nın gayrı resmi moda elçisi görevini başarıyla yerine getiriyor.

Eski bir haber muhabiri olan Prenses Letzia, Lorenzo Caprile, Felipe Valera gibi ünlü İspanyol tasarımcıların yanında Mango ve Zara'dan aldığı kıyafetlerle de dikkat çekiyor.
8 5