Güzel oyuncu üstsüz reklam pozuyla ilgiliyse şu açıklamayı yapıyor: "Bu sadece sadelikle ilgiliydi. Tamamen çıplak olmam gibi bir şey söz konusu değildi. Bu yalnızca kokuyu gösterebilmek ve o imajı yakalayabilmekle alakalıydı."

Duru güzelliği ve abartıdan uzak doğal bir makyajla objektif karşısına geçen Stewart, reklam kampanyası için çekilen karelerde çok az ve temiz bir makyaj uygulandığını söylüyor. Bazı kareler ise güzel oyuncuya göre daha cüretkar.
8 3

Parfümünü banyodan sonra boynunun iki yanına sıkmayı sevdiğini söyleyen Kristen Stewart, kıyafetlerine de parfüm sıktığını bu şekilde kokunun daha kalıcı olduğunu anlatıyor.

Kristen Stewart kusursuz cildiyle olduğu gibi muhteşem, plaj dalgalarına sahip saçlarıyla da kadınların kıskançlık dolu bakışlarına maruz kalıyor.
8 4

Saçlarına özel birşey yapmadığını belirten Stewart, yalnızca sörf spreyi adı verilen tuzlu su içerikli saç bakım spreyı sıktığını ve saçlarını kıvırarak topladığını söylüyor.

Güzel oyuncu,saçlarının yapısının bu şekilde olduğu için kendini şanslı gördüğünü de eklemeyi unutmuyor!
8 5

Kırmızı halıdaki asi göz makyajı onun simgelerinden biri haline geldi.
Peki Kristen Stewart kırmızı halıda neden bu dramatik makyajı tercih ediyor?

Makyaj, saç bakımı gibi şeylerle pek ilgilenmediğini belirten Stewart, giyinirken de çok pratik olduğunu söylüyor. Bu nedenle kırmızı halı gecelerinde daha uçlarda bir stil yaratmak güzel oyuncunun hoşuna gidiyor. Kırmızı halıda dramatik göz makyajının yanı sıra dudaklarında ya koyu kırmızı ya da nude tonlarını tercih ettiğini söyleyen Stewart bu konuda cesur adımlar atmayı seviyor.
8 6