"Mağazalarda birçok kıyafeti art arda deneyen kadınları görüyorum, O kadar elbisenin arasında mutlaka duruşlarını birdenbire değiştiren bir elbise ya da bacaklarını daha güzel gösteren bir ayakkabı , gülüşlerine özgüven katan bir ruj oluyor.

Size yakışan parçaları öğrenip, yeni şeyler keşfetmek için araştırın. Kendinizi iyi hissedin ve yeni şeyler keşfetmeye devam edin."
8 2

"Önce ayakkabılardan başlıyoruz. Herkes topuklu ayakkabı giyen kadınlarda seksi, güçlü ve feminen birşeyler olduğunu biliyor.

Klasik siyah stilettoları hala seviyorum , eğer topuklu ayakkabılarla rahat edebiliyorsanız bu belli oluyor. "
8 3

"İkinci olarak, insanlara kendinizi nasıl hissettiğinizi gösteren, tırnaklarınızın ve dudaklarınızın rengi! Bu kız seksi, ağır başlı ya da acımasız.

Son olarak saç stiliniz; dağınık ya da muntazam, saçlarınız bir pastanın üstündeki çikolata sosu gibi, sizi tamamlar."
8 4

"Kış mevsiminin insana güven aşılayan bir yanı var. Beyaz jeaninizi kürklü bir kaban , kaşmir kazaklar ve botlarla tamamlayın. Eğer yeni birşey almak istiyorsanız mutlaka terzi elinden çıkmış gibi görünen dikişli paltolardan almalısınız.

Şahsen, güzel , kocaman bir İsviçre saatinin her şeye ihtişam katabileceğine inanıyorum. Ayrıca damla biçimli gözlükler her zaman seksi hissetmenizi sağlayacak!"
8 5