Neredeyse bütün kuaförler, 70'li yıllardan kalma Mireille Mathieu modeli saç kesimini hatırlarlar. Mükemmel bir şekilde ayarlanmış proporsiyonlarda yüzünü çevreleyen yuvarlak kıvrımlı bir kare.

Bu saç modeli kendinde değişiklik yapan en cesur kadınları bile korkutmuştu! Fakat sonunda herkes bu saçlara hayran oldu!
7 2

Her geçen yıl, ünlü yıldızlar bu saç kesimine daha da imreniyor. Mireille Mathieu tarzı kare bir saç kesimi, kuaförlerin olmazsa olmazı.

Bu model keşfedileli neredeyse 40 yıl olmasına rağmen, üzerinde hiçbir oynama yapılmadan, füturist tarzını korumayı başardı.
7 3

Kozmetik firması Shu Uemura , Mireille Mathieu'ye markasının reklam kampayasının yüzü olmayı teklif etti ve reklam kampanyasında kullandığı mankenlerinin de saçlarını "Japon Mantarları" modelinde kesti.

7 4

Mireille Mathieu'nün saç modeli, yüzü çevreleyen kare kesim, kesinlikle bu sezonun en iddialı ve popüler saç modellerinin başında geliyor.

Bugünlerde, Rihanna gibi büyük yıldızlar bu saç modelini kendi tarzlarına göre yorumluyor.

Güzel şarkıcının retro saç modellerine olan ilgisini hepimiz biliyoruz. Rihanna bugünlerde saç modeliyle 70'ler ve 80'ler arasında muhteşem bir bağ kuruyor.
7 5