Genç İngiliz Sanatçılar arasında anılan Damien Hirst, çalışmalarında kullandığı ölüm temasıyla ünlü.

Hirst'ün ses getiren çalışmaları, 'Yaşayan Birinin Zihninde Ölümün Fiziki İmkansızlığı' adındaki formaldehit denilen özel bir sıvıda muhafaza edilen ölü bir kaplan köpek balığı sergisi ve 'Tanrı Aşkına' adındaki üstü 8,601 elmasla kaplı bir kafatasıdır.

Damien Hirst'in bu çalışmaları Alexander McQueen'in kuru kafalı eşarplarına ilham verdi ve ilk defa 2003 Irere koleksiyonunda sergilendi.

Ve üzerinde böcek figürleri bulunan tasarımlar da markanın yıl dönümü için sınırlı sayıda üretildi.
8 2

Los Angeles'ın ünlü butiği Just One Eye tasarım çantalarıyla ünlü.

Miley Cyrus'un stilistliğini yapan Simone Harouche'un sanatçılarla iş birliği yaparak hazırladığı 25 eşsiz çantadan oluşan koleksiyonu yok satıyor.
8 3

Kophenag Moda Haftası'nda Moonspoon Salon markasının teması "Disco Oriental"di. Marka, hala birlikte çalışmaya devam ettiği tasarımcı Sara Sachs ve konsept sanatçısı Evren Tekinoktay ve Tal R ile ortak bir çalışma yapmıştı.

2014 bahar koleksiyonu için, Price'in parlak tulumları, deri kıyafetlerini tekrar gün yüzüne çıkaran bir seri hazırlayan ekip, Lady Gaga, Beyoncé ve Purple One tarafından hayranlıkla takip ediliyor.
8 4

Kürotörlük işini, Angeleno sanatının tepesindeki kadın triumvira olan Rita Gonzalez'e bırakın!

Los Angeles Şehiri Sanat müzesinin tepesinde, James Turrell'in retrospektifi karşımıza çıkıyor.

Rita Gonzalez'in küratörlüğünü yaptığı “Agnès Varda in Californialand,” New Wawe sanatçısının yeni aşkını ilan adişini kutluyor!
8 5