Son dönemlerde kıyafetlerde olduğu gibi ev dekorasyonu trendlerini de , karışık desenler, iç içe geçen uyumsuz renkler, bohem tasarımlar ve vintage mobilyalar oluşturuyordu.

Kıyafet modasının oryantal ve kitsch tasarımları terketmeye başlamasıyla birlikte ev dekorasyonunda da benzer yönelimler görülmeye başladı. Ev dekorasyonunda kullanılan, detaylı parlak objelerin yerini daha sade tasarımlar ve soft renkler alırken, tasarımların kullanışlılığı ön plana çıktı.

Yerinden kımıldamayan büyük, ağır sehpalar, oymalı, altın varaklı tablolar ve boncuklu biblolar yerlerini ahşaba ve metale bırakırken ihtişamlarını da beraberinde götürerek bizlere sadeliğin dinlendirici özelliğini bıraktı.

Eğer siz de evinizde modernizm havası estirmek istiyorsanız işte size 10 öneri!
13 2

Biblo mu şişe açacağı mı belli olmayan bu işlevsel tasarım mutfağınıza renk katacak!

Bu müthiş dekorasyon objeleriyle yaratıcılığınızı konuşturun ve mutfağınızda modern ve eğlenceli bir ortam yaratın.
13 3

Dekore ettiğiniz odaya küçük yastıklarla kolayca minimalist tarzı getirebilirsiniz. Bisiklet deseni ve siyahla beyazın çatışması bu yastığı ön plana çıkartıyor.

Eğer dekorasyonda yastıklara yer vermek istiyorsanız, beş yastıktan ikisini desenli ya da baskılı diğerlerini ise düz kumaş kaplı tercih edin.

İri desenli, resimli, seda baskılı yastık kılıflarını tercih ederseniz modernizmi daha kolay yakalayabilirsiniz.
13 4

Birbirine uyumsuz renkler sizce de bir sanat köşesi oluşturabilir mi? Geometrik desenli tablolar duvarlarınıza hareket getirir.

Keskin çizgili, kontrast renkli tablolar, kübik tasarımlar yaratmak istediğiniz minimalist hava için ideal.

Oryantal tasarımlardan uzak durmalısınız yoksa yakalamak istediğiniz modern tarza kavuşamaz ve ortaya hiçbir tarzı olmayan karmaşık bir dekorasyon çıkarırsınız.
13 5