Sevgilinize gerçekten söylemek istediğiniz şeyleri söyleyin. Birçok insan sevgilisine söylemek istediklerini söylerken bunu nasıl yaptığına dikkat etmiyor.

Aklınızdan geçenleri söylemenin her zaman daha kibar ve sevgilinizin kalbini kırmayacak bir yöntem vardır. İlişki terapistleri sevgilinizle konusurken "Sen böyle söylediğinde ben ...hissediyorum" gibi cümleleri kullanmanızı tavsiye ediyor.

Gerçekten söylemek istediklerinizi ifade ettiğiniz zaman duygularınızı özgürleştirmiş olacaksınız.
9 2

Sevgiliniz kızgın, üzgün ya da yorgun olduğu zamanlarda bu duygularla yüzleşmesine izin verin. Onun da bir süre için dünyayla olan bağını koparmaya ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir.

Sevgilinizin üzgün, kızgın ya da yorgun olmasını ilişkinize karşı bir tavır olarak algılamak oldukça yıpratıcı bir hatadır.

Sevgiliniz siz kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman tüm kaprisinizi çekerken siz ona neden aynı şekilde davranmıyorsunuz?
9 3

Bu fikir ilişkinizin tüm alanına uygulanabilir. Sevgilinize şaşırtıcı ve hoş sürprizler yapmaya ne dersiniz?

Ona farkettirmeden cüzdanına sevgi dolu bir not koyabilir ya da gitmek istediğini bildiğiniz bir konser bileti alabilirsiniz.

Bu duygusal deneyimler zaman içinde aranızdaki özel bağı güçlendirecek ve birbirinize karşı daha derin duygular hissedeceksiniz.
9 4

Etrafımızda ne kadar şansl olduklarını unutan çiftler görüyoruz.

Aylarca birlikte olduktan sonra kadınlar ya da erkekler sevgililerine teşekkür etmeyi unutuyor.

İlişkinizde para önemli olmasa bile sevgiliniz sizin için özel bir yemek ya da organizasyon ayarladığında bunun için teşekkür etmeyi unutmayın.
9 5