Nemlendirici maske

İki yemek kaşığı aloe vera jelini, yarım çay kaşığı bitkisel gliserin, üç damla zeytinyağı ile birlikte bir salatalığın püresine karıştırın. Karışımı yüzünüze sürdükten sonra 10 dakika bekleyin. Ilık suyla durulayın.
8 2

Nemlendirici ve yatıştırıcı maskeler

Aloe yaprağından iki bitki keserek suyunu sıkın. Yarım çay kaşığı limon ve üç damla lavanta yağıyla karıştırıp, ıslak yüze uygulayın. Yüzünüzü maskeden önce sıcak suyla yıkayarak maskenin etkisini arttırabilirsiniz. 15 dakika sonra ılık suyla durulayın.
8 3

Akne ıçın maske

Bu maske akneleri ve sivilcileri yok etmek için güzellik uzmanları tarafından da kullanılıyor.

Birkaç büyük aloe yaprağını yıkayın ve doğrayın. Su ile örtün ve ocağa koyun ve 15 dakika boyunca kaynatın. Kaynattığınız suya 4 yemek kaşığı bal ekleyip karıştırın. Temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Akne yoğunluğuna göre 5-10 dakika bekletebilirsiniz.
8 4


Aloe vera jelini sabah ve akşam cildinize direkt olarak uygularsanız cildinizin ihtiyacı olan her şeyi tek seferde vermiş olacaksınız. Kullanmaya başladıktan hemen sonra belirgin bir aydınlık ve tazelik hissi, sonra cildin elastikiyetinin canlandığını ve cilt sorunlarının sırasıyla kaybolduğunu gözlemleyeceksiniz.
8 5