Nemli ve sıcak havalarda saçlarınızda mutlaka saç kremi kullanın.

Arındırıcı şampuanlar kullanmak nemli havalar için etkili bir fikir olsa da saç kremi mutlaka uygulamanız gereken bir ürün.

Saç derinizin yağlı ya da kuru olması saç kremine ihtiyacınız olmadığını göstermez. Güzel bir saç kremi kullanarak saçlarınızın elektriklenmesini önleyin. Saç kreminizi uygularken saç diplerine değil uçlara doğru bir tarak yardımıyla uygulayın.
8 2

Saçlarınızı şekillendirirken ısıtıcılı şekillendiriciler kullanmasanız bile, saçları ısıdan koruyan ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Saçları ısıdan koruyan ürünlerin temel fonksiyonu saçlarınızın kurumasını önlemek , ürün bu işlevi yerine getirirken saçlarınızı havadaki nemden de koruyor.

Nemli ve sıcak havalarda saçlarınızda kullanacağınız en etkili ürünlerden biri ısı koruyucu ve parlaklık veren ürünler.
8 3

Saçlarınızı elektriklenmeye karşı koruyan spreyler nemli ve sıcak havalarda en yakın arkadaşınız olacak!

Saçınızdaki elektriklenmeyle mücadele etmek için birçok farklı ürün kullanabilirsiniz ama nemli havalarda saçlarınızda en güzel sonucu serumlar yaratır.

Elektriklenme önleyici saç bakım serumlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Saç şekillendirici köpük ve kremler, nemli havalarda saçlarınızı ağırlaştırabilir.
8 4

Saç kurutma makinelerine çok dikkat etmesek de doğru tercih her zaman işinizi kolaylaştırır.

Saç kurutma makinesi alırken Infrared ısı koruma ve İyon teknolojisiyle üretilen ürünleri tercih edin. Saç kurutma makinenizin elektriklenmeye karşı savaşan gücü rahat bir nefes almanızı sağlayacak.

Kurutma işlemi sırasında saçınıza dokunmamaya dikkat edin. Saçınızı kuruturken ne kadar dokunursanız, elektriklenme ihtimalini o kadar yükseltirsiniz.

Elektriklenmeyle savaşan anti-frizz saç kurutma makineleri etkili olsa da, saçlarınızı kuruturken elinizle müdahale etmemelisiniz.

8 5