İçeriğinde Benzol Peroksit bulunan vücut yıkama jelleri popo aknesiyle savaşmak için son derece etkili.

Normalde yüz bölgesinde çıkan sivilcelerin tedavisinde kullanılan benzol peroksit, kıl foliküllerini kurutarak akne oluşmasını engelliyor.
7 2

Salisilik asit içeren cilt temizleyen ve gözenek açan ürünleri popo ve kalçanızdaki sivilcelerden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Gelecek zamanlarda popo bölgesinde sivilce oluşmasını önlemek için haftada birkaç defa salisilik asitli temizleyicileri kullanarak cildinizi temizleyin.

Sivilcelerinizin üzerinde etkili olan ilaçlar, iltihaplı kıl folikülleri üzerinde de aynı şekilde etkili olur.
7 3

Sivilcelerinizi tedavi etmek ve görünümünü azaltmak için laktik asit içeren bir losyon kullanabilirsiniz.

İlk bakışta sivilcelerin üzerine cilt losyonu uygulamak pek mantıklı görünmese de, bazı losyonların içerisindeki laktik asit cildi ölü deri hücrelerinden arındırır.

Nazikçe cildinizi arındıran losyonlar, poponuzdaki sivilcelerden kurtulmanızı ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.
7 4

Popo ve kalça bölgenizde oluşan sivilceleri önlemek için terledikten sonra mutlaka duş almalısınız.

Spor salonundan eve döndüğünüzde tembellik edip banyoya girmemezlik etmeyin. Ilık bir duş hem cildinizi tezeleyecek hem de spordan gerilen kaslarınızın gevşemesini sağlayacak..

Tembellik etmemek için en iyi yöntem spor seansının hemen ardından duşa girmektir. Spor salonunda duş alma imkanınız varsa bunun için eve gitmeyi beklemeyin!
7 5