Trendleri kendi stilinize göre yorumlayın!

Bazı trendler sizin silüetinize uymuyorsa, ya onları hiç denemeyin ya da o trendleri kendi stilinize uyarlamaya çalışın.

Eğer tüvit takımlar modaysa, ve ceket-pantolon takımlar pek sizin tarzınız değilse, tüvit ceketinizi jean ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.
10 2

Rachel Zoe yere kadar uzanan pantolon paçalarının en büyük tutkunlarından ve ünlü stilist yalnızca bilek boyunda, kısa paçalı modellerde uzun paçalardan vaz geçebiliyor.

Kadınlar bir pantolonun aynısından hem stilettolarla giymek için hem de düz ayakkabılarla giymek için almadığından kötü bir görüntü ortaya çıkabiliyor.

Rachel Zoe, pantolonların paça boyunun çok önemli olduğunu söylerken, kadınlara bir pantolonla yalnızca bir stil denemelerini tavsiye ediyor. Zoe'ya göre ideal pantolon paçası yerden yalnızca bir santim kadar yüksekte olmalı.
10 3

Slim-fit jeanler her zaman şık bir tercih yaratıyor fakat Rachel Zoe, boot-cut denilen boru paça jeanleri hatta geniş paçalı modelleri de sıklıkla giymeniz gerektiğini söylüyor.

Zoe, slim-fit jeanlerin bacakları uzun gösterdiğini söylüyor. "İnsanlar kendilerini daha minyon gösterebilmek için dar jeanler giymek mecburiyetinde hissediyorlar, halbuki bu çok yanlış bir düşünce." diyor.
10 4

Sade, hatta sıkıcı olarak nitelenebilecek bir görünüm bile doğru aksesuarlarla muhteşem bir stile dönüşebilir.

Rachel Zoe'nin en iyi stil tavsiyelerinden biri ise, Nicole Richie gibi ünlüleri giydirirken kullandığı iri aksesuarlar. Kocaman bir kolye ve gösterişli bir çanta sade bir elbiseyi muhteşem yapabilir.
10 5