Şimdi uyanın ve yatağınızdan çıkmadan bu 5 harika egzesizi uygulayarak gövdenizi kuvvetlendirin, kaslarınızı güçlendirin ve eklemlerinizi sağlamlaştırın! Sağlam eklemler sokakta yüksek topuklarla yürüdüğünüzde çok işinize yarayacak!

Nasıl yapılır?

Her hareketi 30-60 saniye kadar tekrarlayın.
Hareketler arasında dinlenmek yok.
Bu egzersiz rutinini 3 defa ya kadar tekrarlayabilirsiniz.
9 3

Plank : Yatağınıza yüz üstü uzanın ve yatağa sadece ayak parmalarınız ve dirseklerden bileklerinize kadar kollarınız değecek şekilde yataktan destek alarak gövdenizi yukarı kaldırın. Boynunuzu rahat bırakın. 30 saniye boyunca bu şekilde durmaya çalışın.
9 4

Şınav: Okuldaki beden derslerimizden bildiğimiz bu hareketi şimdi yatakta deniyoruz. Dizleriniz ya da ayak parmaklarınız ve ellerinizle yataktan destek alarak vücudunuzu yukarı kaldırın. Dirseklerinizi kırarak göğsünüzü aşağıya indirin ve tekrar başlangıç pozisyonuna dönün.
9 5

Tek el omuzda şınav : Tic Tap Push up denilen bu harekette şınav hareketini biraz daha zorlayıcı hale getiriyoruz. Sağ elinizi yerden kaldırarak sol omzunuzun üzerine yerleştirerek şınav çekiyorsunuz. Her şınavdan sonra yerde tuttuğunuz elinizi değiştirin.
9 6