Son günlerin çok konuşulan modeli Cara Delevingne Louis Vuitton İlkbahar-Yaz 2013 defilesinde shift elbisesi ve beyaz saç fiyonguyla aklımıza kazınıyor.

60'lı yılların mod stilini yansıtan saç stiline beyaz fiyonklar ekleyen Louis Vuitton'un bu kusursuz kombinini İngiliz manken Cara Delevingne taşıyor.
10 2

Ünlü model ve stil ikonu Alexa Chung dağınık at kuyruğu saçlarını fiyonkla bağlamayı tercih etmiş. Vivienne Westwood'un 2015 İlkbahar-Yaz defilesindeki saç stilini andıran bu model oldukçça romantik ve modern görünüyor.

Üstelik saç fiyonklarını sevmesine rağmen çocuksu ruhlara hitab eden bu trendi uygulamaya çekinen kadınlar için de cesaretlendirici bir alternatif oluşturuyor.
10 3

1960'lı yıllardan beri stiliyle örnek olan Brigitte Bardot, saçlarında çocuksu fiyonları oldukça sık kullanırdı. Fiyonlarla süslediği flörtöz saç stilleriyle hala bizlere ilham kaynağı olan Bardot'nun saç stilini uygulamak da çok kolay.

Saçlarınıza dalgalı fön çekin ve taç bölgesine krepe yapın. Saçlarınızı şakakların üst hizasından yarım bir atkuyruğu yapın ve fiyonlk yaparak bağlayon işte bu kadar basit!
10 4

Fiyonk trendini erken uygulayan isimlerden biri olan Céline, 2013 sonbaharında minimalist çizgilerle feminen fiyonkları birlikte kullandı.

Minimalist kombininizi yine sade bir balerin topuzuyla tamamlayın. Saçlarınızı başınızın taç bölgesine yakın bir şekilde tepede topuz yaparak fiyongunuzu etrafından bağlayabilirsiniz.
10 5