Çerçeve kahkül

Gözlerinizin hemen kenarlarına düşen kahküller elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarır. Yüzünüze hacim vermek için bu modeli tercih edebilirsiniz. Göz altı hizası ile kulak memesi arasında ince katlarla kahkülünüzü kestirdikten sonra diplerini fönleyerek kullanın. Bu harika bir etki yaratacaktır. İnce dalgalı saçlara bu kahkül modeli çok yakışıyor. Bu modelde ince bir kat dipliner da kullanmanız gerekebilir.
7 3

Dağınık kahkül

Uzmaaya başlayan kahküllerinizi doğal haline bırakabilirsiniz. Uçları, saçlarınızın geri kalanı gibi görünmelidir. Ekstra ince ya da küt olmamalıdır. Çok kalın dalgalı saçlar için bu kahkül modeli zorluk çıkarabilir, bu yüzden tavsiye etmiyoruz.

Saçlarınız gözlerinizin üzerine düşeceğinden gölge yaptırmayı deneyebilirsiniz. Bilmeniz gereken bir şey de kahküllerinizi tamamen kurutmamanız... Nemini alın, diplerini kurutun, uçları için açık havada kurumasını bekleyin. Wax kullanabilirsiniz.
7 4

Kısa kahkül

Yuvarlak yüzlere çok yakışan pixie (kırpık) kesimdeki ince kahküller oran yaratmakta benzersiz bir yardımcıdır. Saçlarınızı, saç kurutma makinesiyle değil; açık havada kurutun. Böylece alnınıza yakın duracak ve uçuşmayacaklardır. Hafif dalgalı ve düz saçlarda bu modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
7 5

Clip-in kahkül

Kim Kardashian'ın kahkülleri gerçek değil desek? Çok doğal görünüyor, değil mi? Dünyada hızla yayılan akım clip-in, yani takma kahküller hem saçını kestirmeye cesaret edemeyen, hem de saç şekli kahküle uygun olmayanlar için harika bir alternatif olabilir. Saç tipinize uygun bir modeli bulun ya da yaptırın. Bunun için kuaförünüze danışabilirsiniz.

Doğal görünüm için saçlarınızın geri kalanıyla bağlantı noktalarını kamufle etmeyi unutmayın.
7 6