Bu teknikle boyanan saçlar, tıpkı küçük bir çocuğun uzayan saçlarında olduğu gibi zamanla güneşten açılmış izlenimi yaratılıyor.

Saçların uçlarında doğal parıltılar yaratırken koyu gölgeler kadınları modanın kurbanı olmaktan kurtarıyor. Üstelik koyu gölgeli saçlar kadınlara rafine bir stil
kazandırırken ofis ortamı içinde ideal stil olarak lanse ediliyor.
8 3

Lily Aldridge, Jessica Alba ve Mila Kunis gibi gölge seven kumral ünlüler, saç stillerini doğal görünümlü koyu gölgelerle değiştirdiler.

Bu saç stili yalnızca koyu renk saçlara sahip esmer ve kumral kadınların uygulayabileceği bir saç stili değil.

Koyu gölge tekniğinin en güzel yanı her saç renginde uygulanabilir olması. Tek yapmanız gereken saçınızda kullanmak istediğiniz renk paletini belirlemek!
8 4

Hayal gücünüzü kullanın ve saç renklerini kombinlemek için kuaförünüze danışın.

Sarışınlar için güneş tonları, parıltılı bronzlar ve kumral tonlarıyla muhteşem gölgeler elde edilebilir.

Kızıllar için de çilek sarısı, altın ve koyu tarçın tonları kombinlendiğinde muhteşem , baştan çıkarıcı saçlar elde ediliyor.
8 5

Saçlarınıza normal gölgeler uyguladığınızda, saç diplerinizden başlayan açık tonlar saçlarınızın uzamasıyla birlikte kötü bir görünüme bürünüyor. Sık sık kuaföre gitmek zorunda kaldığınız için bir gün aynaya baktığınızda kendinizi sarışına dönüşmüş buluyorsunuz.

Üstelik kısa aralıklarla uygulanan saç boyası saçlarınızı yıpratıyor ve bir süre sonra hayalinizdeki sarı saçlar sağlıksız bir hal alıyor.

Fakat saçın ortasından uygulanan koyu gölgeleme tekniği saçlarınızın sağlıklı uzamasına olanak sağlıyor. Saç diplerinizde boya farkı olmadığı için daha uzak aralıklarla saçlarınızı boyatabilme şansınız oluyor.
8 6