Gösterişli kolyeler nasıl kullandığınıza bağlı olarak modern bir havaya bürünebilir. Bu kolyeler, kıyafetinize hareket katmak, stilinizi yansıtmak ve kendinizi ortaya koymak için ideal bir seçimdir.

Gösterişli kolyeleriniz ne kadar iri ve belirgin olursa o kadar iyi... Genellikle gece kıyafetleriyle birlikte kullanılan bu kolyeleri günlük kıyafetlerinizle kombinleyerek kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Dik yakalı jean gömlekler ve neaon renkli gösterişli kolyeler harika bir uyum yakalıyor.
9 3

Takı tasarımcıları farklı ve enteresan tasarımlarını hazırlarken mistisizmden de ilham alıyor.

Dini motifler ya da dini hikayelerde geçen ve zamanla halkın inanışları arasına girmiş motifler takı tasarımlarının vazgeçilmezi.

Hamsa veya Fatma'nın eli, nazar boncuğu, 4 yapraklı yonca ve anahtar gibi şans ve uğur getirdiğine inanılan motifler kolyelerin vazgeçilmezi...

Size şans getireceğine ve nazardan koruyacağına inanıyorsanız bunlardan birini mutlaka takmalısınız!
9 4

İnci kolyeler her zaman prestijleriyle bilinir. Kibar ve şık olmanın temsilci gibidir...

İnci kolyeleri takmanın özel bir yolu yoktur. Yine de eğer bir inci kolye taktıysanız, saçlarınızı topuz yapmanızı öneririz. Bu değerli ve mükemmel incileri saçlarınızın altında saklamayın.
9 5

Ametist, turkuaz, Akik, Ay taşı, Yakut, Zirkon, Kehribar gibi birçok çeşidi olan şifalı taşlar kolyelere şıklık katıyor.

Depresyon, ritim bozuklukları, stres ve birçok farklı hastalığa iyileştirici etkisi olan bu taşları üstünüzden ayırmayın.

Eğer sürekli takacağınız bir kolye arıyorsanız kendi burcunuza ya da ihtiyacınıza uygun bir şifalı taşlı kolye edinebilirsiniz.
9 6