Takı tasarımcıları farklı ve enteresan tasarımlarını hazırlarken mistisizmden de ilham alıyor.

Dini motifler ya da dini hikayelerde geçen ve zamanla halkın inanışları arasına girmiş motifler takı tasarımlarının vazgeçilmezi.

Hamsa veya Fatma'nın eli, nazar boncuğu, 4 yapraklı yonca ve anahtar gibi şans ve uğur getirdiğine inanılan motifler kolyelerin vazgeçilmezi...

Size şans getireceğine ve nazardan koruyacağına inanıyorsanız bunlardan birini mutlaka takmalısınız!
9 4

İnci kolyeler her zaman prestijleriyle bilinir. Kibar ve şık olmanın temsilci gibidir...

İnci kolyeleri takmanın özel bir yolu yoktur. Yine de eğer bir inci kolye taktıysanız, saçlarınızı topuz yapmanızı öneririz. Bu değerli ve mükemmel incileri saçlarınızın altında saklamayın.
9 5

Ametist, turkuaz, Akik, Ay taşı, Yakut, Zirkon, Kehribar gibi birçok çeşidi olan şifalı taşlar kolyelere şıklık katıyor.

Depresyon, ritim bozuklukları, stres ve birçok farklı hastalığa iyileştirici etkisi olan bu taşları üstünüzden ayırmayın.

Eğer sürekli takacağınız bir kolye arıyorsanız kendi burcunuza ya da ihtiyacınıza uygun bir şifalı taşlı kolye edinebilirsiniz.
9 6

Fildişi , doğal taşlar , tahta , gümüş ya da bakır gibi malzemeler kullanılarak tasarlanan otantik kolyeler çiçek çocukların favori takılarından.

Otantik kolyeler ve kolye uçları sizi kalabalıkların tekdüzeliğinden kurtarır ve kendi tarzınızı yansıtmanızı sağlar. Üstelik takılarınızın benzerlerini ya da birebir aynısını bir başkasında görme ihtimaliniz de bayağı düşüktür.

Özellikle gerçek fildişi kolyeler çok zor bulunan ve ilgi çekici parçalar. Boynunuzda taşıdığınız fildişinin legal yollarla elde edildiğine eminseniz bu muhteşem ve eşsiz kolye uçlarını takmanızda bir sakınca göremiyoruz.
9 7