Seks hayatınız ve ilişkinizin arasında güçlü bir bağlantı vardır.Birçok çift seks hayatlarının ilişkilerine olan etkilerini küçümsüyor.

Yatak odanızda gelişme gösterdiğinizde ilişkinizin de seks hayatınızla doğru orantılı olarak geliştiğini görürsünüz.

Aynı şekilde yatak odasının dışında ilişkinizi geliştirecek bir adım attığınızda seks hayatınıza olumlu bir şekilde yansıdığını görebilirsiniz.
8 3

İlişkinizin ilk günlerinde seks isteğiniz en yüksek seviyededir çünkü hissettiğiniz yoğun duyguları bastıramazsınız.

Daha sonra hissettiğiniz tutku büyük bir alevden çok arada sırada parlayan kıvılcımlara dönüşür.

Seks hayatınızın ilk günkü gibi devam etmesini istiyorsanız ilişkinizdeki heyecanı canlı tutmak için çaba göstermelisiniz.
8 4

Cinsel sağlığınızı asla ihmal etmemelisiniz. Düzenli olarak doktor kontrollerine gitmeli ve aldığınız düzenli ilaçlar varsa bunların libidonuzu etkileyip etkilemediğini öğrenmelisiniz

Birçok anti depresan ilaç, hem kadınların hem de erkeklerin cinsel istekleri üzerinde negatif etki yaratabiliyor.

Eğer kullandığınız ilaçlardan kaynaklanan bir sorun yaşıyorsanız doktorunuzla görüşüp farklı bir ilaç kullanabilir ya da ilacınızın dozajını değiştirebilirsiniz.
8 5

Bir seks günlüğü tutmak sizi içinde bulunduğunuz kısır döngüden kurtarabilir. Bu seks günlüğüne hem kendi hem de partnerinizin erotik düşüncelerini not alın ve bu düşüncelerinizi neyin tetiklediğini belirleyin.

Hoşunuza giden ama zamanla unuttuğunuz şeyleri hatırlayın. Sevdiğiniz ama eskide kalan 5 şeyi belirleyin ve bunları partnerinizle birlikte tekrar yapın. bu şekilde eski günlere geri dönmek hatıralarınızı canlandırmanıza ve seks hayatınızdaki durgunluktan kurtulmanıza yardımcı olacak.
8 6