Genital bölge ve ayakların sinir alıcıları beyinde birbirine çok yakın bir konumda bulunuyor.

Bu iki bölge arasında da sinirsel bir bağlantı olduğu düşünülüyor. Bu düşünceye göre ayakların uyarılmasıyla genital bölgeyi de uyarmak mümkün.

Partnerinizi tahrik etmek için ayaklarına odaklanmayı mutlaka denemelisiniz. Birbirinize seksi bir ayak masajı yapın ve bu deneyimi oldukça seksi bir hale getirin!
8 2

Yatak odanızda erotik bir gece yarısı pikniği hazırlayın.

Sepetinizin içine afrodizyak yiyecekler ve tatlılardan koyun. Yatak odanızın ışıklarını açmak yerine loş ve romantik bir ortam yaratın ve ateşli bir seksten sonra tatlıların tadına bakın!

8 3

Yatak odasında partnerinizle birlikte nefesinizin gücünü kullanın.

Çift olarak seks isteğinizi yavaşlatın ve nefesinizi kullanarak aranızdaki mahremiyet ve yakınlık bağını kuvvetlendirin.

Birbirinizin nefesini hissettiğinizde bundan daha etkili bir cinsel uyarıcı olmadığını anlayacaksınız.
8 4

Yatakta küçük bir maceraya ne dersiniz? Partnerinizin gözlerini ya da ellerini bağlamak yatakta gerçekten çok zevkli olabilir. Bu küçük oyun vücudunuzda bir bölgeye odaklanmanızı sağlıyor.

Partnerinizin gözlerini ya da ellerini bağlamak düşündüğünüz kadar vahşi olmak zorunda değil. Dokunuşlarınızı ona daha yoğun bir şekilde hissettirmek istiyorsanız, nazikçe partnerinizin gözlerini ve ellerini bağlayın ve ona masaj yapın.
8 5