Seks hakkında partnerinizle ne sıklıkla kavga ettiğinizin bir önemi yok. Önemli olan bu kavgaya nasıl son vereceğiniz ve yatakta birbirinizi nasıl mutlu edeceğiniz!

Öncelikle partnerinize hemen arkanızı dönüp uyumak yerine ona karşı dürüst olun ve ne hissettiğinizi açıklayın. Neden kendinizi seks için hazır hissetmediğinizi ona anlatın.

Ancak bu şekilde partneriniz kendisini reddedilmiş hissetmeyecek ve sizin onu arzulamadığınızı düşünmeyecek.
9 2
Eğer konuyu açmayı başarıp problemleriniz hakkında tartışmadan konuşmayı başarabilirseniz, cinsel iletişimi sağlamışsınız demektir.

Problemlerinizi konuşarak çözmek zamanla daha kolay bir hal alacak ve çift olarak karşılaştığınız zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz.
9 3

Eğer Partnerinizle sürekli olarak seks hakkında tartışıyorsanız, artık etrafınıza duygusal koruyucu duvarlar inşa etmiş olabilirsiniz!

Ne zaman seks hakkında tartışmaya başlasanız, koruyucu duvarlarınızı kaldırıp kendinizi korumaya alıyorsunuz.

Özellikle de konu seks olunca , duygusal olarak kendinizi partnerinize karşı kapatmak iyi bir fikir değil.
9 4

Sağlıklı bir cinsel hayat, yaşadığınız irili ufaklı problemlerin üstesinden gelebilmeyi gerektirir. Bunu da ancak sorunlarınızla yüzleşerek başarabilirsiniz.

Korkup, utanıp ya da üzülüp bu konulardan kaçmaya çalışmak size hiçbir şey kazandırmayacak. Siz problemlerinizden kaçtıkça, onlar çözülmesi daha zor bir hal alacak ve daha mutsuz bir ilişki yaratmış olacaksınız.
9 5