Seksi bir gece için seksi bir yer! Eviniz, bir otel odası ya da yazlık eviniz olabilir. önemli olan içinizdeki romantik ve seksi havayı etrafa yansıtabilmek.

Eğer ayarlanabilir ışıklarınız varsa ışıkları kısın, asla tamamen karartmayın. Sevgiliniz sizi seksi çamaşırlarınızın içinde izlemek isteyecek.

Erkeklerin görsel olarak uyarıldığını unutmayın!
9 3

Sevgilinizin vücudunuzdaki belli bölgelere dokunması sizi nasıl çıldırtıyosa, onun için de aynısı geçerli.

Sıcak noktamız tabii ki boyun. Yalnızca seks sırasında değil, yemek yerken ya da film izlerken bile parmak uçlarınızla hafifçe dokunarak sevgilinizi baştan çıkarabilirsiniz.
9 4

Hiçbir şey için acele etmeyin. Önünüzde birlikte geçireceğiniz uzun bir gece var. Ateşli öpücüklerinizi sonlandırıp aceleyle üstünüzü çıkarmaya başlamayın.

Sanki o gece hiç bitmeyecekmiş gibi davranın. Öpücüklerinizi , dokunuşlarınızı uzatın. Örneğin sevgilinizin boynuna hafifçe dokunuyorsanız elinizi hemen çekmeyin. Hatta parmaklarınızı boynundan yavaş yavaş aşağı indirin ve tekrar boynuna dokunun.

Bu davetkar hareketlerinizin sevgilinizin sabrını zorlayacağından emin olabilirsiniz!
9 5

Bu gece için özel olarak hazırlandınız. Peki neden özenle giydiğiniz seksi iç çamaşırlarınızı üzerinizden çıkartacaksınız?

Sevgiliniz üstünüzdekileri çıkarmaya çalıştığında ona bu gece için giyindiğinizi ve sizi hep böyle görmesini istediğinizi söyleyin. Duydukları sevgilinizin çok hoşuna gidecek!
9 6