Yatakta kullandığınız dilin seks hayatınızı nasıl etkilediğinin farkında değil misiniz? Konuşmakta zorlansanız da, sözcükleri kullanarak seks hayatınızı muhteşem bir karnavala dönüştürebilirsiniz!

Seks sırasında sessiz kalmaktan kaçınmalısınız çünkü sizin konuşmalarınızla sevgilinizin arzuları daha da kabarıyor ve seksten daha çok zevk alıyor.

Öyleyse sesinizi çıkarmaya neden bu kadar korkuyorsunuz? "İnsanlara nasıl erotik konuşacakları öğretilmiyor ve seks sırasında ne söyleyeceğimizi bulmaya çalışarak saçmalıyoruz." diyor Psikolog Ava Cadell.

10 3

Kadınların erotik hikayeler dinlemekten ve duygusal konuşmalardan etkilenirken, erkekler daha çok görsel vücut dilinden ve açık ifadelerden etkileniyor. Bu nedenle siz seks sırasında kendinizi zorlayıp ona "Seni seviyorum" derken, o sizin göğüslerinizi çok sevdiğini söylüyor.

Kadınlar Venüs'ten, erkekler Mars'tan klişesinde girmek istemesek de uzmanlar, kadın ve erkeklerin dili çok farklı kullandıklarını açıklıyor.

Seks sırasında partnerinizden duyduğunuz edepsiz sözler , onun sizinle duygusal bir ten temasında olmadığı fikrini aklınıza getirse de kendinizi boş yere üzmeyin.

Çünkü seks yaparken söylediği erotik sözler, yalnızca izlediği yetişkin filmlerindeki konuşmaların sizin yatağınıza küçük bir yansıması.
10 4

Partnerinize erotik sözler söylemeden önce derin bir nefes alın ve kendinize güveninizi toplayın. Daha sonra derin derin nefes alarak işe başlayın ve onun adını söyleyerek inleyin.

Bunu sevdiğini gördüğünüzde ağzınızdan çıkan sözlerin ne kadar edepsiz olduğunu umursamayacaksınız.

Eğer onun size erotik sözler söylemesini istiyorsanız, boynundan tutup kulağına fısıldayarak size nasıl dokunmayı sevdiğini sorun.

Eğer erotik konuşmalar size göre değilse, seks yaparken nasıl hissettiğini sorun ve uygun bir şekilde ona karşılık verin.

Psikolog Nicholson bu davranışla önce sevgilinize bir davranış kazandırdığınızı ve sonrasında verdiğiniz karşılıkla onu ödüllendirdiğinizi söylüyor.
10 5

Bunu daha önce duymuş olmanız muhtemel. Seks hayatınızdan konuşmak, çift olarak yatakta daha mutlu olmanızı sağlar.

Sizin için etkili olan dokunuşları, daha yavaş ya da daha hızlı istediğinizi veya seks yaparken seksi iç çamaşırlarınızın üstünüzde kalmasını istediğinizi ona söylemeniz gibi temel ama önemli konulardan bahsedebilirsiniz.

Normal bir zamanda seks hayatınızdan bahsetmek size çok garip mi geliyor? Televizyon izlerken karakterleri seks yaşamlarından bahsederken görüyoruz.

Psikolog Nicholson seksten bahsederken ses tonunuzun canlı ve net olması gerektiğini söylüyor. Erkekler duygusal konularda konuşmakta çok başarılı değiller ama sesiniz kendine güvenli bir şekilde çıkarsa en azından onun aklına girmiş olursunuz.
10 6