Seks terapisti Ian Kerner, sekste partnerinizin fantezileriniz
İçinizdeki heyecan duygusunu yaratan bu fantezilerin düşüncesi ve bunları asla yapmak zorunda değilsiniz. Yalnızca partnerinizle konuşarak hayal gücünüzü kullanın ve birbirinizi tahrik edecek yeni şeyler keşfedin.

8 2

Sekste daha yaratıcı ve yeniliklere açık olmaya çalışın. Seks hayatınızın monotonlaşmasını istemiyorsanız yatak odasında yapacağınız küçük değişiklikler yapabilmelisiniz.

Örneğin yatakta seks yapmak yerine evinizdeki başka bir odayı tercih edebilirsiniz. Bu tip ufak değişiklik ve heyecanlar daha çılgın şeyler denemeniz için bir basamak hazırlar.
8 3

Dr. Ian Kerner, seksin güçlü mental bileşenlerden oluştuğunu söylüyor.

Bu nedenle gün içerisinde aklınıza gelen erotik bir düşünceyi ya da sizi o anda tahrik eden herhangibir şeyi aklınızdan savuşturmamalısınız.

Gün içerisinde seksi düşünerek kendi isteklerinizi keşfedebilirsiniz.
8 4

Hayatın her alanında karşınızdaki kişilere öncelik tanımak sizin için çekilmez bir şey olabilir fakat sekste durum tamamen değişiyor.

Sekste partnerinizin zevkini kendi zevkinizden ön plana atmaya ne dersiniz. Bir iki defalığına yalnızca partnerinize zevk vermeye çalışın. Bundan çok etkileneceğine emin olabilirsiniz.

Bu seks tüyosunun her zaman geçerli olmayacağını unutmayın!
8 5