Kadınları uyaran etkenlerle erkeklerinki farklı olabilir. Sevilmek ve şımartılmak kadınları cinsel açından da etkiliyor.

Kadınların sekse hazır olmaları için genellikle kendilerini mutlu hissetmeleri gerekiyor. Yani, erkek ufak bir sürprizin karşılığında partnerinden seksi bir adım görürse hiç şaşırmamalı.
12 2


Konu libidoları yükseltmek olduğunda erkekler kadınlar kadar karmaşık değil. Erkeklerin kendilerini sekse uygun hissetmeleri için özel bir moda girmeleri gerekmiyor. Sabah ereksiyonlarının da hormonsal bir durum olduğunu hatırlatalım.
12 3


Kadınlar rastgele adamları hayal etmek yerine her zaman partnerlerini ve sevdikleri adamı hayal ediyor. İlişkide baskın olmak isteyen kadınlar, ilginç bir şekilde seks fantazilerinde partnerleri tarafından kontrol edilmekten hoşlanıyor.
12 4


Erkekler fantezilerinde birden çok partner hayal ediyor. Psikiatrist ve ilişki uzmanı Reef Karim\'e göre, erkekler için hiçbir şey aşık oldukları kadınla birlikte olmaktan daha zevkli değil, ancak erkekler başka kadınları hayal etmekten de son derece keyif alıyor. Aynı anda iki kadın hayali erkeklerin fantezileri arasında üst sıralarda yer alıyor. 
12 5