Eğer sevgiliniz yatakta açık saçık konuşmalardan hoşlanıyorsa ve siz onunla bu şekilde konuşmak istemiyorsanız, sevgilinizin dudaklarına ateşli bir öpücük kondurun.

Bu hareket her zaman amacına hizmet etmeyebilir, ama yine de bunu deneyebilirsiniz.

İlişki danışmanı Seema Hingoranny, sevgilinizin şehvetli sözlerine ayak uyduramıyorsanız, ona size nasıl dokunmasını istediğinizi anlatarak konuşmayı başka bir yöne çekebilirsiniz.
7 3

Siz tam havaya girmeye başlamışken partneriniz doruk noktasına ulaşabilir.

Dr. Sonar, cinsel ilişkiye ara vermenin seksi daha uzun bir süreye yaymak için harika bir yöntem olduğunu söylüyor.

Eğer siz hiçbir şey hissetmiyorken, partnerinizin doruk noktasına ilerlediğini görürseniz, partnerinize geri çekilmesini söyleyin. Bir dakika sekse ara verin ve yeniden başlayın.
7 4

Bir anda arzularınız arttı ve sevgilinize dokunmak istediniz, fakat o yeni aldığı bir oyunla uğraşıyor.

Sevgilinizin seksi başlatması için adım atmasını beklemek yerine , onu yatak odasına ya da koltuğa yönlendirecek ipuçları verin.

Dr. Hingoranny, partnerinize onu ne kadar istediğinizi belirten erotik bir mesaj atabileceğinizi söylüyor. Bu şekilde sevgilinizi şaşırtarak yatak odasına çağırmış olacaksınız.
7 5

Yatakta maceracı tarafın erkekler olması için şartlandık. Ve bir yandan da kadınların da bu konuda istekli ve samimi olmasını bekliyoruz.

Açıkçası siz işleri bir adım ileri götürmeye hazırlanırken, partnerinizin yatağa yaklaşmak istemeyeceği zamanlar olabilir.

Partnerinize sizinle birlikte olması için baskı yaptığınızda ona sizden uzaklaşması için yeni bir neden vermiş olabilirsiniz.

Bu durumlarda Dr. Sonar, sevgilinizin üzerine yüklenmeden yatak odasında kontrolü ele almanızı öneriyor.
7 6