Monoi yağı ve altın su yosunuyla zenginleştirilmiş bu yağ, cildi korumanın yanı sıra göz alıcı parlak bronzluk elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca, cildi zararlı etkilerden korurken, erken yaşlanma belirtilerini önlüyor, cildi besliyor ve güzelleştiriyor.Bu yağı, su geçirmez yağsız yapısı ve yaz tatillerini hatırlatan monoi kokusu için seviyoruz!

Fiyatı: 49,90 TL
7 2

Sephora’nın kült vücut kremleri, bu yaz yeni bir görünüm kazanıyor. Ürün yeni seyahat boyu ile makyaj çantasında ağırlık yapmıyor. Krem cildi derinlemesine beslerken, nemlendiriyor.

Fiyat: 34,90 TL

7 3

İki aşamalı yağ, ultra besleyici Baobab ve Jojoba yağıyla adeta bütün kozmetik başarıları elde ediyor. Ürün cildi besliyor, pürüzsüzleştiriyor, nemlendiriyor ve güzelleştiriyor. Bir üründen beklenen her şeyi bir arada sunan ürün, saça uygulanabiliyor ve saç diplerini besliyor!

Fiyat: 32,90 TL
7 4

Sephora’nın hafif, yaz kokusuna sahip nemlendirici spreyi, cilde uzun süre nem veriyor, tazeliyor, yumuşak ve pürüzsüz bir his kazandırıyor. HydroSenn+ ve yansıtıcı pigmentler ile zenginleştirilen sprey, cildi güzelleştirirken cilde gerekli olan nemi sağlıyor.

Fiyatı: 34,90 TL
7 5